Loader

Search Results


Bananabread

Bananabread

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Het recept is in de jaren 30 ontstaan in Amerika toen er schaarste was. Huisvrouwen wilde geen bananen weggooien en vonden een oplossing voor overrijpe bananen in deze cake. 23 februari is in Amerika nationale bananabread-day :D

Read more
Eiwitten stijf kloppen

Eiwitten stijf kloppen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Ik krijg regelmatig de vraag hoe je eiwitten het beste kunt stijf kloppen, omdat dit nogal eens misgaat. Het eiwit wordt helemaal niet stijf, onderin blijft het te dun of het eindresultaat is niet luchtig. Hierbij mijn tips, die ik door de jaren heen heb opgedaan en die voor mij ...

Read more
Amandelen pellen

Amandelen pellen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Hoe je amandelen kan pellen.

Read more
Tips voor een perfect gistdeeg - voor brood

Tips voor een perfect gistdeeg – voor brood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Het maken van brooddeeg (zowel voor gewoon brood als kleine broodjes, hartig of zoet) vereist enige oefening. Hoe vaker je het maakt, hoe beter het lukt. Met de volgende tips gaat het hopelijk wat beter!

Read more
Slagroom stijf kloppen

Slagroom stijf kloppen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Slagroom kan worden bereid uit verschillende soorten dunne room die van de volle melk worden geschept. Het vetaandeel van slagroom bedraagt 30 à 40 procent. - wikipedia

Read more
Avocado-banaan milkshake

Avocado-banaan milkshake

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Deel dit recept met anderen

Read more