Loader

Search Results


Foe yong hai

Foe yong hai

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. Oorspronkelijk waren garnalen een basisingrediënt samen met lente-ui. Tegenwoordig is het recept aangepast, en kan men het vegetarisch verkrijgen of met andere vleessoorten, zoals cha ...

Read more
Traditionele nasi

Traditionele nasi

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Traditionele Nasi, Nasi is de Indonesische en Maleisische term voor gekookte rijst. In Nederland wordt de term nasi (soms geschreven als "nassi") vaak gebruikt om het gerecht nasi goreng aan te duiden.

Read more
Bitterballen

Bitterballen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Bitterballetjes, Breng in een pan het vlees met het kruidenbuiltje en de bouillon langzaam aan de kook en laat het in circa 1 uur op laag vuur gaar worden.

Read more
Vietnamese loempia's

Vietnamese loempia’s

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een bak met heet water en deze zacht worden en knip het in kleine stukjes van ongeveer 10- 15 cm lang.

Read more
Gegrilde Koteletten met honing en italiaanse kruiden

Gegrilde Koteletten met honing en italiaanse kruiden

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (1 / 5)

Gegrilde Koteletten met honing en italiaanse kruiden, Ik heb ze gister gemaakt, en ze zijn heerlijk!! Wat wel belangrijk is, is dat je goed vlees moet kopen, dus een jong lammetje!!

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Marokkaanse fruitsalade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Marokkaanse fruitsalade, Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in dunne schijfjes snijden in een kom doen. Sinaasappelsap en citroensap erbij doen zodat het fruit niet bruin wordt.

Read more