Loader

Search Results


Lakrasem - krissat

Lakrasem – krissat

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar oefening baart kunst. Als je veel hebt gemaakt, kan je ze zodra ze zijn afgekoeld in vriezen.

Read more
Apfelstrudel

Apfelstrudel met fotos

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. Apfelstrudel bestaat uit zeer dun deeg, plakjes appel en rozijnen.

Read more
Groente-kiploempia

Groente-kiploempia

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Groente-kiploempia, Kook de kipfilet gaar en pluk/trek hem uit elkaar in kleine stukjes. Doe wat olie in de pan gooi de kipstukjes erin met de roerbakgroente en doe er een scheut ketjap overheen, wat zout peper kerriepoeder en chilipoeder en roer bak het eventjes tot dat de groente gaar is.

Read more
Ma3koeda - maakouda

Ma3koeda – maakouda

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Ma3koeda, Maakouda is snel te maken. Het kan gegeten worden als voorgerecht of bijgerecht. Wat heel handig is is dat je je de overgebleven puree hiervoor kan gebruiken. Je hoeft het alleen maar te kruiden!

Read more
Filodeeg met spinazie, kip en fetakaas

Filodeeg met spinazie, kip en fetakaas

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Filodeeg met spinazie, kip en fetakaas, haal de goedkoopste spinazie, dat is de enige spinazie die niet in blokjes te koop is, geen a la crème. Laat de spinazie in een pannetje smelten en giet het af.

Read more
Hartige taart met champignons en mais

Hartige taart met champignons en mais

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Hartige taart, heel makkelijk recept, je kunt ook andere soort groenten gebruiken. dan laat je de champignons weg. Met broccoli is die ook heerlijk, dan geen mais erbij doen.

Read more