Loader

Search Results


Rendang

Rendang

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Rendang (Minangkabaus: randang) is een van oorsprong Minangkabaus gerecht, dat tegenwoordig overal in Indonesië (en in Maleisië) geserveerd wordt.

Read more
Bami

Bami

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Simpele bami, maar heel smakelijk door de trassi. De trassi stinkt heel erg als je het bakt, maar dat trekt vanzelf weg. Je kunt de groentes uitbreiden met paksoi, amsoi, kousenband etc.

Read more
De van alles en nog wat lekkere salade

De van alles en nog wat lekkere salade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

De van alles en nog wat lekkere salade, Pasta aan de kook brengen met een een scheutje olijfolie en een kwart bouillonblokje. En de pijnboompitten licht roosteren, pas ze kunnen snel aanbranden als het vuur ook maar iets te hoog staat.

Read more
Perzik taart

Perzik taart

Recipe Type: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Perzik taart, Klop de eierdooiers met de helft van de suiker tot ze bleek en romig zijn. Zeef de maizena en de bloem erboven en meng goed. Doe de melk, de rest van de suiker en het vanillestokje in een pan.

Read more
Marokkaanse salade

Marokkaanse salade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Marokkaanse salade, lekkere maaltijd salade, ideaal voor bezoek. Je kunt het een dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren

Read more
Sinaasappel schijven

Sinaasappel schijven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Sinaasappel schijven, Schil de sinaasappels zo dat je ook het witte vel wegsnijd, dus je ziet dan het vruchtvlees.

Read more