Recipe Skill Level: Erg simpel
Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen
De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. Zowel de vis als de kippastilla worden vaak als hoofdgerecht geserveerd tijdens Marokkaanse bruiloften of andere feestelijke gelegenheden. Deze pastilla is zowel hartig als zoet van smaak, omdat er amandelen, kaneel en suiker in verwerkt ...
Read moreCouscous salade
Tip Serveer deze couscoussalade eens in bootjes van ijsbergsla of garneer de salade met olijven of doe er tonijnstukkjes doorheen
Read moreTurkse salade met aardappel – Turkse pikante worst en pikante mosselen
Turkse salade met aardappel, Turkse pikante worst en pikante mosselen Bereidingstijd in minuten 15 bereiden
Read moreGevulde kip met rijst uit de oven
gebraden kip gevuld met rijst. lekker als voorgerecht maar ook als hoofdgerecht!
Read moreTurkse pizza – Lahmacun
Lahmacun, in Nederland ook bekend als Turkse Pizza, is een traditioneel oosters gerecht. Het heeft een typisch pikante smaak. Het is gemaakt van deeg dat belegd is met een mengsel van pikant gekruid gehakt, ui, verse tomaten, pikante pepers, en peterselie. Dit wordt vaak bereid in een oven. Het kan ...
Read moreSimpele Rode bietensalade met mais
Rode bietensalade met mais voor de lui mensen onder ons (zoals ik) snel en gemakkelijk, maar toch lekker.
Read moreFruit dessert
Leuk idee om fruit te serveren. plaats een ananas in het midden en doe de fruit eromheen. dat staat leuk. dat was het.
Read more