Recipe Skill Level: Erg simpel
Pita broodje met lamsvlees
Pita broodje met lamsvlees, Een pitabroodje, ook wel shoarmabroodje genoemd, is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, zodat er een soort 'zakje' ontstaat, waarin gyros of shoarma wordt gestopt. In sommige landen wordt het broodje dan ook gebruikt ter vervanging van een bord.
Read moreMuffins beestenboel
Muffins beestenboel, Als je geen glazuur hebt, kun je dit ook zelf maken: neem 150 g gezeefd poedersuiker en meng dit met 2 - 3 eetlepels warm water.
Read moreTonosalata
Tonijnsalade, Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een kom. Doe de ui, peterselie en sla erbij. Nu de mayonaise toevoegen (begin met twee a drie eetlepels), kijk of het lekker smeuïg wordt, voeg anders nog wat toe.
Read moreVolijke puding
Volijke puding, Roer de suiker door de custard. Neem 6 eetlepels van de melk en roer dit door het custard-suiker mengsel. Verwarm de rest van de melk.
Read moreKip nuggets
kip nuggets, Snij de kipfilets in even grote stukken. Haal ze door de bloem en daarna door het losgeklopte ei.
Read moreAardbeimolentjes
aardbeimolentjes, Voor het deeg: de bloem met de Backin mengen, zeven, doe het mengsel in een beslagkom. De platte kaas, melk, zonnebloemolie, vanillesuiker, poedersuiker en zout toevoegen.
Read moreBeren cake
Beren cake, Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.
Read moreChampignons kaassaus
Champignons kaassaus, Kant-en-klare sauzen krijgen een extra volle smaak als u ze bereidt met melk in plaats van water.
Read moreItaliaanse pastasaus met gehakt
Italiaanse pastasaus met gehakt, Roerbak in de olijfolie: de ui, het knoflookteentje, de worteltjes en de bleekselderij tot de groenten zacht zijn
Read more