Recipe Skill Level: Erg simpel
Tchekchouka
Tchekchouka, De tomaten ontvellen, halveren en van pitjes ontdoen. Het vruchtvlees in stukjes snijden. De olie in een ruime pan verwarmen en de tomaten toevoegen.
Read moreGevulde witte bolletjes
Gevulde witte bolletjes, Worst in kleine blokjes gesneden, Bak de ui en paprika in een paar minuten, moet niet goed gebakken zijn.
Read moreZa3louk ( Aubergine-salade)
Za3louk ( Aubergine-salade), De aubergines grillen, en laten koelen en het vel verwijderen en in stuken snijden of ( de aubergines schillen, in stukken snijden en in het water met zout gaar koken).
Read moreBonbons geverseerd met cacaopoeder en geraspte pistache
Heerlijke bonbons van pure chocolade geverseerd met cacaopoeder of geraspte pistache. Je kan ze ook versieren met andere noten.
Read moreHartige taart met champignons en mais
Hartige taart, heel makkelijk recept, je kunt ook andere soort groenten gebruiken. dan laat je de champignons weg. Met broccoli is die ook heerlijk, dan geen mais erbij doen.
Read moreFilodeeg met spinazie, kip en fetakaas
Filodeeg met spinazie, kip en fetakaas, haal de goedkoopste spinazie, dat is de enige spinazie die niet in blokjes te koop is, geen a la crème. Laat de spinazie in een pannetje smelten en giet het af.
Read moreMa3koeda – maakouda
Ma3koeda, Maakouda is snel te maken. Het kan gegeten worden als voorgerecht of bijgerecht. Wat heel handig is is dat je je de overgebleven puree hiervoor kan gebruiken. Je hoeft het alleen maar te kruiden!
Read moreGroente-kiploempia
Groente-kiploempia, Kook de kipfilet gaar en pluk/trek hem uit elkaar in kleine stukjes. Doe wat olie in de pan gooi de kipstukjes erin met de roerbakgroente en doe er een scheut ketjap overheen, wat zout peper kerriepoeder en chilipoeder en roer bak het eventjes tot dat de groente gaar is.
Read moreApfelstrudel met fotos
Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. Apfelstrudel bestaat uit zeer dun deeg, plakjes appel en rozijnen.
Read more