Recipe Skill Level: Erg simpel
Marokkaanse salade
Marokkaanse salade, lekkere maaltijd salade, ideaal voor bezoek. Je kunt het een dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren
Read morePerzik taart
Perzik taart, Klop de eierdooiers met de helft van de suiker tot ze bleek en romig zijn. Zeef de maizena en de bloem erboven en meng goed. Doe de melk, de rest van de suiker en het vanillestokje in een pan.
Read moreDe van alles en nog wat lekkere salade
De van alles en nog wat lekkere salade, Pasta aan de kook brengen met een een scheutje olijfolie en een kwart bouillonblokje. En de pijnboompitten licht roosteren, pas ze kunnen snel aanbranden als het vuur ook maar iets te hoog staat.
Read moreSayor lodeh
Sajoer lodeh (Indonesisch: Sayur lodeh) is een populair groentegerecht op basis van kokosmelk uit de Indonesische keuken.
Read moreGehaktballen in satesaus
Gehaktballen in satésaus, Lekker met witte rijst en gebakken groentes.
Read moreKipsaté a la Marisah
Kipsaté a la Marisah, lekker met bami, maar ook als je de kip los bakt ipv op satéstokjes, in een broodje met zuur...
Read moreMille feuille
Naar verluidt is de tompoes voor het eerst gemaakt door een Amsterdamse banketbakker. Hij zou daarbij geïnspireerd zijn geweest door General Tom Thumb.
Read morePaprikasalade
Paprikasalade, heel simpel, maar heel lekker. Je kan de paprika's ook in een oven roosteren, maar let op dat ze niet te zacht worden.
Read more