Recipe Skill Level: Erg simpel
Konijn met Artisjokken
Konijn met Artisjokken, dit is echt een heel lekker gerecht voor als je van konijn houdt. Je kan ook aardappels gebruiken i.p.v Artisjokken.
Read moreSinaasappel-spinaziesalade
Sinaasappel spinaziesalade, Schil de sinaasappels en scheid de partjes, het vliesje eraf halen. Rode ui in reepjes snijden.
Read moreWortelcake
Wortelcake, Oven voorverwarmen op 175 °C. Bakpapier op bodem van bakvorm leggen. Wortel dun schillen en dan raspen. (In magnetron) 150 g boter smelten. In kom gesmolten boter, geraspte wortel, suiker, mespunt zout en eieren met mixer of garde mengen.
Read moreRijsttaart
Rijsttaart, Lekker voor bij de koffie. Smelt de boter in een pan en roer de rijst erdoor, giet vervolgens de melk erbij, (hou één kopje apart) breng aan de kook en draai dan het vuur laag.
Read moreMini cakes
Mini cakes, Meng de bloem en het bakpoeder en roer er het eier-suikermengsel door. Tot slot ook nog de stijfgeklopte eiwitten voorzichtig onder roeren (niet meer kloppen).
Read moreSpaanse aardappelsalade
Spaanse aardappelsalade, schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze beetgaar, giet af en laat afkoelen.
Read moreGado gado
(Indonesisch: Gado-gado) is een Indonesisch groentegerecht, dat in Nederland en Suriname vooral bekend is als gerecht van het Chinees-Indisch restaurant. In die hoedanigheid is het een mix van groenten met gebakken ei, een schep pindasaus en gekruimelde kroepoek. Het wordt geserveerd met witte rijst of lontong. Gadogado is geschikt voor ...
Read moreAardbeientiramisu
Aardbeientiramisu, Pureer 300 g aardbeien en snij 200 g aardbeien in plakjes. Breng de puree op smaak met 2½ el poedersuiker. Klop de slagroom stijf met de rest van de poedersuiker. Roer ½ dl aardbeienpuree door de mascarpone en spatel dan de slagroom er luchtig door.
Read more