Recipe Type: Voorgerechten
Mijn gehaktbastilla
Het klinkt veel werk maar als je het in stappen doet (bijv. verschillende tijden op n dag zoals ikzelf) valt het reuze mee. Persoonlijk vindt ik het resultaat de moeite waard. Laat het me weten of jullie t hebben geprobeerd. Vergeleken met de kipversie is dit een makkie.
Read moreBissara – baysara – erwtensoep
Er bestaat een zeer veelzeggende Marokkaanse uitdrukking die je gebruikt als een vriend in nood is: ‘Hij is zo arm dat hij alleen nog maar bissara eet’. Zoals zoveel recepten die uit armoede geboren zijn, is deze puree van gedroogde bonen smakelijk én gemakkelijk te bereiden. Dit gerecht is een ...
Read moreQuiche
Een quiche is een hartige open taart, meestal gemaakt met een zanddeegbodem van meel, water en boter. De vulling bestaat uit een luchtig opgeklopte mix van eieren en room. Hier worden dan vervolgens nog groenten, vlees of vis en meestal ook kaas aan toegevoegd. Quiche wordt meestal warm, maar ook ...
Read more