Recipe Type: Tips
Ingelegde citroenen
Ingelegde citroenen, Snij elke citroen in vieren, maar niet helemaal door zodat de schijfjes nog aan één kant aan elkaar zitten.
Read moreSlagroom stijf kloppen
Slagroom kan worden bereid uit verschillende soorten dunne room die van de volle melk worden geschept. Het vetaandeel van slagroom bedraagt 30 à 40 procent. - wikipedia
Read moreTips voor een perfect gistdeeg – voor brood
Het maken van brooddeeg (zowel voor gewoon brood als kleine broodjes, hartig of zoet) vereist enige oefening. Hoe vaker je het maakt, hoe beter het lukt. Met de volgende tips gaat het hopelijk wat beter!
Read moreEiwitten stijf kloppen
Ik krijg regelmatig de vraag hoe je eiwitten het beste kunt stijf kloppen, omdat dit nogal eens misgaat. Het eiwit wordt helemaal niet stijf, onderin blijft het te dun of het eindresultaat is niet luchtig. Hierbij mijn tips, die ik door de jaren heen heb opgedaan en die voor mij ...
Read moreHoe gebruik je een tajine
Vaak wordt er gevraagd hoe je het beste een tajine kan gebruiken. Het ligt er natuurlijk aan van welk materiaal de tajin is gemaakt.Vraag altijd bij aankoop aan de verkoper of de tajin geschikt is om in te koken, of dat het een decoratiestuk is..
Read moreZoete shake van de overgebleven fruitsalade
Als je aan het diëten bent, heb ik hier een goede tip voor je!!!!!!!!
Read morePapieren vorm voor poedersuikerdecoratie op cakes
Ik heb helaas geen foto´s van het vouwen, maar hoop dat het zo ook duidelijk is.
Read moreZelfgemaakte honing
Zelfgemaakte Honing, Heb je het ook al voorgehad? Je wenst wat chebakia te maken of andere honingkoekjes, maar echte honing is niet zo direct beschikbaar. Ziehier hoe je op basis van suiker toch karamel-honing kunt bereiden.
Read more