Recipe Type: Taarten
Chocoladetaart
Chocoladetaart, Voor het deeg laat u de boter heel zacht worden, maar niet smelten. Doe ze in een grote kom en klop tot ze lichter van kleur wordt. Doe er al kloppend, beetje bij beetje de suiker bij en blijf nog 1 à 2 min verder kloppen.
Read moreRijsttaart
Rijsttaart, Lekker voor bij de koffie. Smelt de boter in een pan en roer de rijst erdoor, giet vervolgens de melk erbij, (hou één kopje apart) breng aan de kook en draai dan het vuur laag.
Read moreKersenvlaai
Kersenvlaai, Een heerlijke vlaai met kersenvulling. Ik heb hem een tijdjes geleden al 2 keer gemaakt en gisteren weer om de thuiskomst van mijn ouders van hun vakantie t vieren! Het komt oorspronkelijk uit een heel oud kookboekje van Dr. Oetker uit 1940 of rond die tijd.
Read moreAardbeien-plaattaart
Aardbeien-plaattaart, je kan hierbij je fantasie gebruiken: maak een appelvorm en beleg met partjes appel, maak een ronde vorm en beleg met schijfjes banaan, maak een perzikvorm en beleg met schijfjes perzik enz. Je kan ook minigebakjes ervan maken. Maak dan van elke vel bladerdeeg een aardbei en beleg deze ...
Read moreTiramisu Cake roll
Heerlijke Tiramisu Cake roll, Bekleed een grote rechthoekige bakblik of bakplaat met bakpapier. Doe de eieren en de suiker in een keukenmachine en klop op hoge snelheid tot deze dik, bleek en bijna wit van kleur is.
Read more