Recipe Type: Koekjes
Wil je zelf koekjes bakken voor al3ied of andere gelegenheden? Geen probleem! Met deze recepten kun je direct aan de slag. Je zult zeker je familie en vrienden er blij mee maken. Marokkaanse koekjes blijven nummer 1.
Mini mhensha met gemalen amandelen
Mini mhensa met gemalen amandelen, Maal de 350 gram amandelen met schil (niet te grof en niet te fijn) Voeg 1 kom (van soep) suiker toe.
Read moreFeqqas met gekonfijte fruit
Feqqas met gekonfijte fruit, Begin eerst met het klutsen van de eieren samen met de suiker, voeg dan de gesmolten boter, het bakpoeder en de in stukjes gesneden gekonfijt fruit toe. Voeg geleidelijk de bloem.
Read moreAmandelkoekjes
Amandelkoekjes, In een tweede kom gemalen amandelen, geraspte citroenschil, vanille aroma en kaneel mengen; vervolgens dit mengsel beetje bij beetje door het eimengsel roeren.
Read moreHoningkoek
Honingkoek, Ik vind ze meestal de volgende dag het lekkerst als de honing er is ingetrokken.
Read moreChocolademuffins
Chocolademuffins, Cakemix zoals aangegeven op pak maken, chocolade en nootjes toevoegen, beslag in muffinvorm doen en wat hagelslag erover strooien.
Read moreWortelcake
Wortelcake, Oven voorverwarmen op 175 °C. Bakpapier op bodem van bakvorm leggen. Wortel dun schillen en dan raspen. (In magnetron) 150 g boter smelten. In kom gesmolten boter, geraspte wortel, suiker, mespunt zout en eieren met mixer of garde mengen.
Read more