Recipe Type: Hoofdgerechten
Krijg je bezoek of wil je gewoon heerlijk koken en heb je inspiratie nodig voor een makkelijk of juist een uitgebreid hoofdgerecht? Hier vind je heerlijke hoofdgerechten uit de Marokkaanse keuken, maar ook uit andere keukens, bijvoorbeeld: Spaans, Italiaans, Nederlands, Arabisch of Oosters. Tajine's, Marmita's, couscous, Paella, spaghetti, couscous en nog veel meer. Je kan natuurlijk ook je eigen recepten hier plaatsen.
Sayor lodeh
Sajoer lodeh (Indonesisch: Sayur lodeh) is een populair groentegerecht op basis van kokosmelk uit de Indonesische keuken.
Read moreGehaktballen in satesaus
Gehaktballen in satésaus, Lekker met witte rijst en gebakken groentes.
Read moreKipsaté a la Marisah
Kipsaté a la Marisah, lekker met bami, maar ook als je de kip los bakt ipv op satéstokjes, in een broodje met zuur...
Read moreGebakken groente met oestersaus
Gebakken groente met oestersaus, Ook super simpel en lekker met een bakje Quorn met satésaus en witte rijst.
Read moreGevulde aubergines met gehakt
Gevulde aubergines met gehakt, dit is echt een heerlijk recept yum yum! We eten het zeker 1 keer in de week en iedereen in dit huis is er weg van mashallah. Ik weet niet zeker uit welk land dit komt maar mijn schoonmoeder zegt dat elk arabies land zo een ...
Read moreVis in de oven
Vis in de oven, Maak de vissen goed schoon, en marineer ze met de chermoula. Meng de chermoula met citroensap en besmeer de vis .
Read moreMhansha van vis
Mhansha van vis, De calamar snij je in stukjes van anderhalf cm ongeveer, de reuzengarnalen in stukjes van een cm ongeveer.
Read more