Recipe Type: Deegwaren
Kalinti – karan – karantika
Kalinti - karan (ook wel karan in Oujda of karantika / garantita in Algerije) is een Vlaan- of quiche-achtige gerecht gemaakt van kikkererwtenmeel en eieren. Het is populair in het noorden van Marokko (Tanger en omstreken), waar het verkocht wordt in stukjes als straateten.
Read moreSnel gemaakte Pizza
Pizza (snel klaar te maken), dit voor de werkende moeders onder ons die niet veel tijd hebben om een volledige maaltijd te koken na het werken.
Read moreBaghrir – Boghrir – Pannenkoekjes
Marokkaanse pannenkoekjes (baghrir), ze waren weer lekker vooral met een vleugje honing erop.. Ik gebruik het volgende voor ongeveer 10 a 11 stuks voor het formaat van de foto's die ik heb geplaats. Mocht je dus meer willen maken dan moet je uiteraard het dubbelen nemen.
Read moreMonchou bladerdeegjes
lekkere MonChou bladerdeegjes lekker luchtig en je kan er niet genoeg van krijgen lekker hapje voor bij de iftar en andere gelegenheden
Read moreMarokkaans brood
Heerlijk brood, lekker zacht. Vooral lekker bij traditionele Marokkaanse TAJIN gerechten
Read more