Loader

Recipe Type: Deegwaren

“Spaghetti”-Chebbakia

forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

De ramadan komt er weer bijna aan en dan slaan veel Marokkaanse vrouwen aan het bakken van Chebbakia, de traditionele honingkoekjes voor de ramadan. Deze versie maak je met een pastamachine, zodat je een leuk effect krijgt.

Read more
Zalm - Spinazie broodjes

Zalm – Spinazie broodjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Read more
Wentelteefjes

Wentelteefjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Lekkere ouderwetse Hollandse wentelteefjes :D

Read more
Gehaktbroodjes

Gehaktbroodjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Gehakt naar smaak kruiden en wat peterselie toevoegen. hak het uitje fijn en meng ook dit met het gehakt. (ui niet raspen!!) Schil de aardappels en snijd deze in kleine blokjes, kook de blokjes in water tot ze gaar zijn.

Read more
Gehaktbrood (met of zonder ei)

Gehaktbrood (met of zonder ei)

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Gehaktbrood (met of zonder ei), Origineel gehaktbrood wordt heel anders gemaakt met ander deeg etc, maar ik vond dit wel een makkelijke en lekkere variatie. Of je er eieren bij doet is naar gelang je eigen smaak. Wat hoeveel hoeveelheden betreft, excuses dames, ik werk heel erg uit de losse ...

Read more
Lekkere maar simpele puddingbroodjes

Lekkere maar simpele puddingbroodjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Lekkere maar simpele puddingbroodjes, Maak de pudding aan zoals aangegeven op het pakje pudding zelf, dit doe je met melk, heel simpel zoals op de verpakking staat en zet het in de koelkast.

Read more
Stokbrood met geitenkaas

Stokbrood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Stokbrood, Zeef het meel, en het zout met het volkorenmeel in een grote kom. Los de gist op in het warme water en doe dat bij het meel.

Read more
Baghrir - gringo - marokkaanse pannekoek

Baghrir – gringo – marokkaanse pannekoek

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Baghrir - Gringo - Marokkaanse Pannekoek, je neemt een mengkom en giet daar 400 ml lauw water in, hierin verbrokkel je de gist en je roert tot dat die opgelost is.

Read more
Marokkaanse harcha

Marokkaanse harcha

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Harcha (ook wel gespeld als harsha) is een Marokkaans gebakken broodsoort gemaakt van griesmeel, boter. Je kan het een beetje vergelijken met een Engelse muffin maar dan niet zo zoet. Het doet velen denken aan maisbrood.

Read more
Mini donuts

Mini donuts

Recipe Type: Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.1 / 5)

Read more