Loader

Zenzlenbonbons

2007-06-16
  • Servings: veel
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.6 / 5)

3.6 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 kilo geroosterde en gemalen zenzlen
    500 gram gebakken en gemalen amandelen
    250 gram gemalen walnoten
    honing naar gelang tot je ziet dat je er vaste bolletjes van kunt maken
    500 gram gesmolten melkchocolade
    wat gebakken halve amandelen om mee te versieren

Method

Step 1

Alles mengen afgezien van de chocolade, dan kleine bolletjes van zenzlenmengsel vormen, die doop je dan in de gesmolten chocolade.
Dan doe je ze in kleine bonboncaisses, daar doe je dan een gebakken halve amandel op.

zenzlen=sesam

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by kadilin on 16-11-2007

    lijkt me lekker ga ik zeker een keer proberen , ik denk dat ik alleen de hoeveelheden ga halveren , want als je er zoveel krijgt en ze zijn lekker dan blij je daar van eten en dan moeten al die kilootjes er later weer van af ha
    ha ha

  2. posted by kadilin on 22-12-2007

    had geen tijd ze eerder te meken was lange tijd naar Nederland. Ben vlak voor l’3id thuisgekomen en had dus weinig tijd koekjes te bakken. Heb o.a.deze gemaakt, zeker lakker en gemakkelijk bedankt voor het recept
    assalaam , Fatima

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.