Zandkoekjes versierd met chocolade en walnoten
2006-10-20- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(2.2 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 250 gram boter
250 suiker
1/4 zakje bakpoeder
2 eieren
2 eetlepels koud water
500 gram meel
heel klein beetje zout
250 gram walnoten of amandelen etc.
250 gram chocoladerepen
Method
Step 1
- suiker met de boter vermengen tot je een soort creme-achtige massa krijgt.
- eieren met het water mixen en bij de suiker en boter doen
- bakpoede, zout en eetje bij beetj het meel aan het mensgel toevoegen
- Goed mengen tot je een mooi, zacht samenhangend deeg hebt.
- zet het deeg afgedekt 15 min in de koelkast.
- Rol het deeg met een deegroller uit tot een lap van een halve centimer dik, en snij er mooie kleine rondjes uit.
- leg de koekjes op eenmet bakpapier bekledebaplaat.
- In de ovenop 150 graden. tot ze lichtbruin zijn.
- Laat de koekjes afkoelen.
- Doe met een lepel wat chocolade op het midden van het koekje.
- Leg er eenhalve walnoot op en laat de chocolade drogen
posted by sami on 22-10-2006
waneer komt de foto?
posted by Keukenflop on 04-02-2007
Ja, ben benieuwd naar de foto.