Zalm – Spinazie broodjes
2015-01-27- Skill Level: Uitdagend
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(4.1 / 5)
7 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 1 Pak deeg voor hartightaart
- 1 pak spinazie a la boursin
- 1 pak gerookte zalm
- 100 gr. geraspte kaas
- 1 ei voor het bestrijken.
Method
Step 1
Haal het deeg uit de verpakking laat het ontdooien.
De de spinazie in een pannetje en laat het op laag vuur ontdooien. Zodra het ontdooit is roer je de kaas er door en wacht je tot het geheel is afgekoeld.
Als dat zover is doe je de zalm gesneden in sliertjes erbij en vul je het deeg ermee. breng alle punten van het deeg naar het midden en knijp de zijkanten tegen elkaar dicht. zie foto
Smeer de broodjes in met ei en bak ze goudbruin in de oven.
GEEN ZOUT TOEVOEGEN, IN SPINAZIE ZIT HET AL EN OOK IN DE ZALM ZIT ZOUT!!!
posted by eva2 on 28-10-2005
lijkt me een lekker recept,maar wat bedoel je met spinazie a la boursin,bedoel je spinazie a la creme?
posted by loewie on 02-11-2005
Nee spinazie is gewoon te koop in de dievries van dirk van den Broek maar je zit links in de hoek benden op de verpaking een boursin afgebeeld. en die meot je hebben
posted by tajininou on 10-09-2009
salam hartightaart???wat bedoel je er mee??je bedoelt die van appelflappen 10stuken