Loader

Zalmkoekjes

2010-12-11
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.4 / 5)

3.4 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Voor de koekjes:
    - 350 tot 500 gram aardappelpuree of gekookte aardappels
    - ongeveer dezelfde hoeveelheid zalm uit blik
    - schil van 1/2 citroen
    - zout en peper
    - 1 ei
    Voor Paneren:
    - 2 eieren
    - 100 gr meel (ik gebruik maismeel van AH)
    - boter en olie om te bakken

Method

Step 1

Koekjes:
Alle ingrediënten voor de koekjes mengen in een kom. Maak hiervan balletjes en druk deze iets plat. Leg ze op een bord en leg ze voor 20 tot 60 min. in de koelkast.

Paneer:
Pak 2 borden doe in het eerste bord 2 eieren losgeklopt. In de andere het meel.

Haal de viskoekjes eerst door de ei en daarna door de meel. Bak de koekjes goudbruin in een koekenpan met olie en boter. Let er wel op dat de boter/olie wel warm is.

Serveren met een salade.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.