Zalm & prei in bladerdeeg
2009-02-02- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 10
- Prep Time: 1:30 h
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Benodigheden:
* 1 pak Bladerdeeg( geen roomboter)
* olijfolie
* 500 gr Gerookte zalm
* Zwarte peper en zout
Method
Step 1
Je laat de bladerdeeg ontdooien, je snijd de prei in ringen(heel smal)je wast die. Laat 'm in een vergiet uitlekken. Snij de zalm in reepjes, doe olijfolie in een koekenpan gooi de prei erin laat die 3 min sudderen, dan de zalm erbij, zout en zwarte peper laat alles nog 5 min samen prutten en dan van het vuur afhalen, laten afkoelen en dan in de bladerdeeg doen. klop een eitje en smeer de bladerdeeg in nadat je de inhoud er in hebt gedaan.
Bladerdeeg:
Doe de inhoud in het midden en breng alle hoekjes naar elkaar en zo maak je een mooi pakketje 😀 smeer ze in met eitje op de bakplaat met bakpapier en dan ongv.20 min de oven tot ze goud bruin zijn en klaar zijn ze!
als jullie je foto willen zien dan ga ik ze maken en dan zet ik er een foto bij;)
Gr.Tiima
posted by souhaila04 on 03-02-2009
ey meid
Ik heb ‘m uitgeprobeert hij was echt super lekkerrr!en makkelijk ik was snel klaar….
posted by Lalakifech on 11-03-2010
Ik zou er graag een foto van willen zien als het mogelijkis, het lijkt me een heerlijk recept!
dankje