Loader

Zachte harsha

2005-10-08
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.8 / 5)

3.8 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 kom smida
    - 1 bakpoeder
    - 3 eieren
    - zout
    - suiker
    - melk

Method

Step 1

- Alles mengen tot een dik vloeibare mengsel.

- In een msemen koeken pan wat olie smeren.

- Dan een laagje van 5 cm in doen, strooi nog wat smida boven op..

- Dan aan beide kanten bakken..

eet smakelijk...........

Deel dit recept met anderen
Recipe Type: Tags: , , Ingredients: , , , , , , ,

    Comments (13)

    1. posted by soulfa on 09-10-2005

      Dit ga ik zeker maken. Dit is zo snel klaar.

    2. posted by miss france on 09-10-2005

      klopt, dit is een handige recept voor als je niet veel tijd over hebt…

    3. posted by oembibi on 09-10-2005

      hij komt nooit uit bij mij jammer genoeg

    4. posted by miss france on 09-10-2005

      gewoon blijven proberen, niet opgeven meid!!!

    5. posted by ibru on 09-10-2005

      zit er niet veel eieren bij want ik gebruik altijd maar 1

    6. posted by miss france on 09-10-2005

      dit is de niet de gewone harsha..dit is een zachte versie

    7. posted by 2916Smahane on 10-10-2005

      moet je fijne, middel of groffe smied gebruiken, miss france?

    8. posted by miss france on 11-10-2005

      kan met beide

    9. posted by 2916Smahane on 12-10-2005

      bedankt ik ga het maken, je hoort nog wel of het gelukt is!

    10. posted by 2916Smahane on 13-10-2005

      hoi miss france, ik heb hem gemaakt en was heeeeel lekker, alleen ha ik 1 probleem. toen ik hem wilde omdraaien was de bovenkant nog vlooeibaar en kreeg ik hem wel ogedraaid alleen bleef de helf van het deeg plakken op het bor waar ik hem op heb omgedraaid.ik heb de harsch op laag voor met deksel en zonder deksel laten bakken. hoe draai jij hem om??? en alvast bedankt voor je antwoord en je recept dat je met ons wilt delen.

    11. posted by miss france on 13-10-2005

      ik, doe het vuur echt op z’n laagste stand, en bij droogt ie aan de boven kant van zelf, daar na doe ik m op zo’n plate plank en draai m om…
      het heeft wel gesmaakt, dat is mooi ba3da…

    12. posted by souhaila on 14-10-2005

      lieve miss france,

      hoeveel smid gaat er in die kom?? en hoeveel suiker gebruik je ongeveer en hoeveel ml melk ongeveer(en moet deze koud of warm zijn??

      Alvast erg bedankt!1
      Groetjes, souhaila

    13. posted by miss france on 14-10-2005

      een volle kom..melk op kamertempratuur,
      melk voeg je als laatste, je gooit en kijkt ondertussen totje een beslag hebt…niet te dunebeslag

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.