Zachte harsha
2005-10-08- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 20m
Average Member Rating
(3.8 / 5)
8 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 1 kom smida
- 1 bakpoeder
- 3 eieren
- zout
- suiker
- melk
Method
Step 1
- Alles mengen tot een dik vloeibare mengsel.
- In een msemen koeken pan wat olie smeren.
- Dan een laagje van 5 cm in doen, strooi nog wat smida boven op..
- Dan aan beide kanten bakken..
eet smakelijk...........
posted by soulfa on 09-10-2005
Dit ga ik zeker maken. Dit is zo snel klaar.
posted by miss france on 09-10-2005
klopt, dit is een handige recept voor als je niet veel tijd over hebt…
posted by oembibi on 09-10-2005
hij komt nooit uit bij mij jammer genoeg
posted by miss france on 09-10-2005
gewoon blijven proberen, niet opgeven meid!!!
posted by ibru on 09-10-2005
zit er niet veel eieren bij want ik gebruik altijd maar 1
posted by miss france on 09-10-2005
dit is de niet de gewone harsha..dit is een zachte versie
posted by 2916Smahane on 10-10-2005
moet je fijne, middel of groffe smied gebruiken, miss france?
posted by miss france on 11-10-2005
kan met beide
posted by 2916Smahane on 12-10-2005
bedankt ik ga het maken, je hoort nog wel of het gelukt is!
posted by 2916Smahane on 13-10-2005
hoi miss france, ik heb hem gemaakt en was heeeeel lekker, alleen ha ik 1 probleem. toen ik hem wilde omdraaien was de bovenkant nog vlooeibaar en kreeg ik hem wel ogedraaid alleen bleef de helf van het deeg plakken op het bor waar ik hem op heb omgedraaid.ik heb de harsch op laag voor met deksel en zonder deksel laten bakken. hoe draai jij hem om??? en alvast bedankt voor je antwoord en je recept dat je met ons wilt delen.
posted by miss france on 13-10-2005
ik, doe het vuur echt op z’n laagste stand, en bij droogt ie aan de boven kant van zelf, daar na doe ik m op zo’n plate plank en draai m om…
het heeft wel gesmaakt, dat is mooi ba3da…
posted by souhaila on 14-10-2005
lieve miss france,
hoeveel smid gaat er in die kom?? en hoeveel suiker gebruik je ongeveer en hoeveel ml melk ongeveer(en moet deze koud of warm zijn??
Alvast erg bedankt!1
Groetjes, souhaila
posted by miss france on 14-10-2005
een volle kom..melk op kamertempratuur,
melk voeg je als laatste, je gooit en kijkt ondertussen totje een beslag hebt…niet te dunebeslag