Loader

Yoghurtcake

2008-10-11
  • Servings: 1
  • Prep Time: 1:15 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • bakblik van 26 cm
    200 ml volle yoghurt
    240 gram fijne suiker
    240 gram bloem
    1,5 dl zonnebloemolie
    3 eieren
    1 zakje bakpoeder
    1 zakje vanillesuiker
    snufje zout

Method

Step 1

vet bakblik in, verwarm de oven op 170 graden

mix de suiker met de yoghurt en de olie glad voeg 1 voor 1 de eieren toe

mix op de hoogste stand voor 5 minuten en voeg de bloem, de bakpoeder het vanillesuiker en het zout toe en mix nog 5 minuten

giet het mengsel in de vorm en bak in de oven voor ongeveer 50 minuten

Deel dit recept met anderen

Comments (11)

  1. posted by taourirt on 13-10-2008

    jammer dat je geen foto hebt geplaatst,IK GA HET MORGEN PROBEREN WAT DOE JE EROP VOOR DE VERSIERING

  2. posted by martine on 14-10-2008

    ik doe mijn best voor de foto en voor de
    versiering moet je je fantasie gebruiken
    ik heb hem een keer gemaakt en toen heel simpel een chocolade galzuur erover gedaan was een goede combinatie

  3. posted by taourirt on 14-10-2008

    yes,het is me gelukt ik heb voor de versiering streepjes chocolade saus opgedaan .echt lekker deze recept dank je wel

  4. posted by xor on 14-10-2008

    taourirt, heb je een foto voor ons?

  5. posted by taourirt on 14-10-2008

    nee helaas stond erniet stil bij,maar het is wel heerlijk

  6. posted by taourirt on 14-10-2008

    ik heb wel in plaats van yoghurt ,vanille yoghurt gebruikt

  7. posted by Rachida1980 on 23-11-2008

    Hoi ik vraag me af waarom de cake is ingezakt nadat ik de oven uit had gezet. De cake was bruin van boven dus ik dacht ik doe de oven uit voordat ik ‘m verbrand…. wie o wie kan mij dat uitleggen?

  8. posted by martine on 30-11-2008

    ik weet het echt niet misschien heb je het toch te snel open gemaakt en misschien was je oven te heet iedere oven is natuurlijk anders

  9. posted by Rachida1980 on 07-12-2008

    denkt het ook, ik had tussen door ook even de oven geopend… slechte zaak, maar ik kon er niet van afblijven. Ik ga het nog eens proberen en dan niet meer de oven openen tussendoor en de temperatuur lager zetten…

  10. posted by missaya on 07-02-2009

    als hij bruin is van boven betekent niet dat hij gaar is van binnen dus dan moet je even een tijdje de temperatuur zachter zetten om de cake van binnen te laten bakken. Anders zakt hij in.

  11. posted by zohra25 on 11-05-2010

    hallo allemaal,
    ik heb deze cake gemaakt maar helaas niet gelukt in het midden is ie open gebaarst en kwam alle mengsel er uit, wat heb ik mis gedaan, heb percies wat hier boven staat gedaan…en heeft iemand nog tips voor het maken van dadelkoekjes de deeg lukt me niet , alvast bedankt

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.