Loader

Witte noga

2008-10-14
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Ingelegde citroenen

    Ingelegde citroenen

  • Zelf 4- en 9 specerijenmix maken

    Zelf 4- en 9 specerijenmix maken

  • Krokante bladerdeeghapjes met knakworst

    Krokante bladerdeeghapjes met knakworst

  • Mini bananenpannenkoekjes

    Mini bananenpannenkoekjes

  • Gepaneerde pannenkoeken met garnalen en kaas

    Gepaneerde pannenkoeken met garnalen en kaas

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 kilo suiker
    2 eiwitten
    1 citroen
    300 gram gemengde gehakte noten

Method

Step 1

Doe de suiker in een pan en vermeng het met wat water, zodat het iets vochtig wordt. Verhit de suiker met het water en maak er een dikke siroop van. Laat de siroop niet bruin worden. Als de siroop klaar is, voeg er dan het sap van één citroen aan toe. Blijf constant roeren zonder te stoppen.

Laat afkoelen tot lauw.

Klop vervolgens de eiwitten tot sneeuw, voeg het beetje bij beetje aan de siroop toe met een houten lepel. Roer goed door elkaar en voeg er vervolgens de gehakte gemengde noten aan toe.

Giet uit op een bakplaat, laat afkoelen en snijdt in stukken.

Deel dit recept met anderen
Recipe Type: Tags: , , Ingredients: , , , , ,

    Comments (25)

    1. posted by sadiye on 04-11-2008

      ik heb ze net gemaakt zoooo lekker is gewoon hetzelfde wat je in de winkels koopt jammie jammie

    2. posted by juiken on 06-12-2008

      ik heb ze ook gemaakt maar hij is niet dik wat heb ik fout gemaakt

    3. posted by sadiye on 06-12-2008

      heb je hem laten hard worden?? duurt wel lang voordattie hard wordt.

    4. posted by juiken on 06-12-2008

      ik heb gisteren gemaakt en ik heb hem in de koelkas gedaan nog steeds niet hard

    5. posted by juiken on 06-12-2008

      hoe veel uren ongeveer

    6. posted by sadiye on 06-12-2008

      raar zeg, ik had hem gewoon de volgende dag gegeten.Mischien heb jij teveel eiwitten erin gedaan waarvan het ei te groot was.

    7. posted by juiken on 06-12-2008

      misschien maar toch bedankt en nog brok elhid allemaal insahallah

    8. posted by sadiye on 06-12-2008

      (brok elhid allemaal insahallah)wat betekent dit?

    9. posted by juiken on 06-12-2008

      op maandag is toch elhid dat bedoel ik

    10. posted by sadiye on 06-12-2008

      ohh offerfeest dankjewel jij ook

    11. posted by noobina on 15-12-2008

      deze ga ik zeker gauw es maken ik ben hier echt aan verslaafd 🙂

    12. posted by kauthar on 02-01-2009

      o mijn god kan je noga zelf maken? wow! echt waar! nou kom ik er nooit meer van af ik ben er zo verslaafd aan!!!

    13. posted by sadiye on 21-01-2009

      😀

    14. posted by shma1 on 07-03-2009

      de mijne is ook zacht gebleven ik denk dat het komt omdat ik er teveel water in heb gedaan en de suiker was ook niet echt goed gesmolten zo zonde wat moet ik er nu mee

    15. posted by sadiye on 25-07-2009

      echt jammer je moet er heel weinig water in doen want die suiker smelt zelf al makkelijk

    16. posted by sadiye on 25-07-2009

      er moet alleen maar water in zodat het vochtig is echt heel weinig zodat het suiker wat nattig is.suiker lost vanzelf op

    17. posted by koken20 on 31-07-2009

      heej,
      bedankt voor het recpt,,
      ga het inschAllah proberen

    18. posted by sadiye on 31-07-2009

      ok succes 😉

    19. posted by nora_noor on 16-09-2009

      Geweldig, ik ben dol op noga. Moet je een theelepel water aan de suiker toevoegen?

    20. posted by nora_noor on 16-09-2009

      Geweldig, ik ben dol op noga. Moet je een theelepel water aan de suiker toevoegen?

    21. posted by sadiye on 16-09-2009

      ja dat is wel genoeg

    22. posted by sarahh on 18-09-2009

      salam,

      waar kan je die gemende gehakte noten halen,en als je die noten als laatste erbij doet moet je dan ook gaan roeren,
      en dit recept wat je hebt aangegevne wat voor bakblik heb je nodig en hoe dik moet het zijn en moet je het gewoon laten afkoelen of kan je het ook in de vriezer of koelkast doen,

    23. posted by sadiye on 18-09-2009

      salam sarahh de gehakte noten kan je gewoon in de supermarkt halen of in een noten winkel.Over baklik mag je zelf weten en ook hoe dik je het wilt doen ok.Laat het afkoelen mag ook in de koelkast.

    24. posted by saartje2009 on 16-08-2011

      heeeey dank je voor recept heb er zin in bn zooo verslaafd aan noga HEERLIJK…

      MABROUK RAMADAN voor iedereen!!!

      Groetjes saartje2009

    25. posted by sadiye on 17-11-2012

      geen dank 😉

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.