Wentelteefjes
2015-01-24- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 6
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(4.7 / 5)
7 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 3 witte boterhammen (oud of vers)
- 1 ei
- 200 ml melk
- 2 el suiker
- Snufje kaneel
Garneren:
- Kaneel en suiker
Method
Step 1
Klop ei en melk met een garde los. Voeg de suiker toe en een snufje kaneel. Goed kloppen en de boterhammen door de helft snijden.
Boter verhitten in een koekenpan en de boterham halfjes een voor een in het eimengsel dopen. Even omdraaien en in laten trekken. Dan goudbruin bakken in de koekenpan. Let op, niet te hard, want dan blijft de binnenkant helemaal rauw.
Bestrooien met suiker en kaneel en smullen maar!!
Zo makkelijk en zo lekker 😀
posted by Rzinia on 28-10-2005
oooo please sneeeeeeeeeeel ik zoek er al zo lang naar!!
posted by ellouisa on 28-10-2005
alsjeblieft hij staat er 🙂
posted by Rzinia on 28-10-2005
thankssssssssss jij hebt echt leuke recepten
posted by ellouisa on 28-10-2005
graag gedaan meid 🙂 jij ook bedankt!
posted by Rzinia on 31-10-2005
dit word mijn ontbijt in shor 😀
posted by ellouisa on 01-11-2005
🙂
posted by dounya3 on 21-11-2005
Heerlijk, mn dochtertje vind het zooo lekker!!
posted by prinses nisrin on 05-12-2005
wat een heerlijke recept!!! ik wil hem heel graag maken! maar ik heb een vraagje: moet je die boterham stukjes helemaal in het ei/ melk mengsel dopen? of alleen de helft??
liefs nisrin.
posted by ellouisa on 06-12-2005
helemaal, dus lekker omdraaien zodat het brood helemaal onder zit 😀
posted by prinses nisrin on 06-12-2005
dank je schat!!!
posted by oem Yahya on 11-01-2006
Mijn kleine meisje vond het heerlijk, dus ga ik zeker vaker maken. bedankt
posted by ellouisa on 12-01-2006
Ben blij dat te horen oem yahya!!
posted by gelderse on 08-08-2006
Ik doe dit ook altijd met marokkaanse brood.Maar i.p.v kaneel en suiker doe ik peper en zout. Super lekker met marokkaanse thee.(en zo gooien we het oude brood ook niet weg)
-xx- GLD
posted by nazima on 17-05-2007
ik neem dat je ze in olie of in boter bakt?
posted by sjaahida on 18-05-2007
je bakt ze in de boter
posted by Samira82 on 19-05-2007
Ik in zonnebloemolie. Is weer iets gezonder. Gewone pannekoeken bak in ook in zonnebloemolie 🙂