Waterlelies
2005-12-27- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 5
Average Member Rating
(4.6 / 5)
7 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 5 grote tomaten
3 aardappels
2 eieren
4 a 5 augurken
2 el zilveruitjes
1 el mosterd
Zout en peper
tl worchestershiresaus (hoeft niet als je dat niet hebt)
1 el augurkensap (uit de pot augurken)
Paar slablaadjes
3-4 el mayonaise (of zoveel tot het mooi smeuïg is)
Method
Step 1
Kook de aardappels met wat zout gaar en laat ze afkoelen. Kook de eieren hard en laat ze afkoelen. Prak aardappels en ei door elkaar en voeg de augurken in kleine stukjes toe. Ook de uitjes erbij doen en erdoor scheppen. Voeg de mayonaise toe en maak er een smeuïg geheel van. De worchestershiresaus, mosterd, zout, peper en augurkensap erbij en goed af laten koelen in de koelkast. Voor het serveren op kleine bordjes (of een groot bord kan ook) slablaadjes leggen. De tomaten wassen en 4 keer insnijden tot onderaan, maar niet helemaal doorsnijden (je krijgt dus 8 partjes die nog een klein beetje vastzitten). Op de slabladeren zetten en een beetje uitvouwen. Schep dan wat aardappelsalade in het midden en serveren.
posted by samya on 21-10-2006
Ziet er lekker uit en ook leuk gedaan 🙂