Loader

Waterlelies

2005-12-27
  • Servings: 5
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.6 / 5)

4.6 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 5 grote tomaten
    3 aardappels
    2 eieren
    4 a 5 augurken
    2 el zilveruitjes
    1 el mosterd
    Zout en peper
    tl worchestershiresaus (hoeft niet als je dat niet hebt)
    1 el augurkensap (uit de pot augurken)
    Paar slablaadjes
    3-4 el mayonaise (of zoveel tot het mooi smeuïg is)

Method

Step 1

Kook de aardappels met wat zout gaar en laat ze afkoelen. Kook de eieren hard en laat ze afkoelen. Prak aardappels en ei door elkaar en voeg de augurken in kleine stukjes toe. Ook de uitjes erbij doen en erdoor scheppen. Voeg de mayonaise toe en maak er een smeuïg geheel van. De worchestershiresaus, mosterd, zout, peper en augurkensap erbij en goed af laten koelen in de koelkast. Voor het serveren op kleine bordjes (of een groot bord kan ook) slablaadjes leggen. De tomaten wassen en 4 keer insnijden tot onderaan, maar niet helemaal doorsnijden (je krijgt dus 8 partjes die nog een klein beetje vastzitten). Op de slabladeren zetten en een beetje uitvouwen. Schep dan wat aardappelsalade in het midden en serveren.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by samya on 21-10-2006

    Ziet er lekker uit en ook leuk gedaan 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.