Loader

Warme Salade afkomstig uit Tunisië

2008-02-27
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 4 eiren
    4 tomaten
    1 courgette
    1 stuk pompoen
    3 spaanse pepers (hoeft niet alleen als je van heet houd)
    4a5 aardappelen
    2 teentjes knoflook
    zout (naar smaak)
    komijn (naar smaak)
    zonnebloemolie

Method

Step 1

Snij de courgette in dunne plakjes niet al te dun. Snij de pompoen in dunne blokjes en snij vervolgens de tomaten door midden.

De aardappelen snij je als friet maar niet al te smal.

Doe de olie in een braadpan laat de olie goed warm worden.

bak dan als eerst de friet dan de courgette dan haal je het er uit en doe je het in een zeef vervolgens bak je de pompoen en doe je het zelfde als bij de courgette in de zeef alles bij elkaar, dan bak je de eieren en dan de Spaanse pepers als je dat hebt gebakken doe ze dan in een plastic zakje en een knoop erin zodat je het velletje er makkelijk af krijgt(door de warmte die ontstaat raakt het velletje los).

Ik zelf bak alles altijd in de frituurpan dat is veel sneller. dan pak je een grote schaal en doe je er alles in wat je gebakken hebt. pers de knoflook en voeg er zout en komijn bij. vervolgens snij je alles klein en dan kun je het met stokbrood eten.

het ziet er raar uit maar het is heerlijk.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.