Warme Salade afkomstig uit Tunisië
2008-02-27- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(5 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 4 eiren
4 tomaten
1 courgette
1 stuk pompoen
3 spaanse pepers (hoeft niet alleen als je van heet houd)
4a5 aardappelen
2 teentjes knoflook
zout (naar smaak)
komijn (naar smaak)
zonnebloemolie
Method
Step 1
Snij de courgette in dunne plakjes niet al te dun. Snij de pompoen in dunne blokjes en snij vervolgens de tomaten door midden.
De aardappelen snij je als friet maar niet al te smal.
Doe de olie in een braadpan laat de olie goed warm worden.
bak dan als eerst de friet dan de courgette dan haal je het er uit en doe je het in een zeef vervolgens bak je de pompoen en doe je het zelfde als bij de courgette in de zeef alles bij elkaar, dan bak je de eieren en dan de Spaanse pepers als je dat hebt gebakken doe ze dan in een plastic zakje en een knoop erin zodat je het velletje er makkelijk af krijgt(door de warmte die ontstaat raakt het velletje los).
Ik zelf bak alles altijd in de frituurpan dat is veel sneller. dan pak je een grote schaal en doe je er alles in wat je gebakken hebt. pers de knoflook en voeg er zout en komijn bij. vervolgens snij je alles klein en dan kun je het met stokbrood eten.
het ziet er raar uit maar het is heerlijk.