Warme Marokkaanse wortelsalade
2005-10-18- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(3 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 700 gr bospeentjes
grote tomaten
- 1 bos bladpeterselie
- 1/4 tl pili-pili
- 1/4 tl komijn
- peper en zout
- 1 citroen
teentjes knoflook
- 100 ml olijfolie
Method
Step 1
Maak de wortelen schoon en kook ze in water met een beetje zout gaar. Giet ze af en spoel ze af met koud water en laat ze koud worden in een bad van ijswater.
Snij de wortelen in kleine stukjes. Ontvel den ontpit de tomaten en snij het in peipkleine blokjes. Meng de tomaten blokjes met geperste knoflook, komijn, olijfolie en pili-pilli en roer goed door elkaar. Voeg op het laatst citroensap en de gehakte peterselie toe en breng op smaak met zout en eventueel nog peper.
Serveer warm als bijgerecht bij vis of vlees.
posted by miss ikkie on 13-12-2005
wat is pili pili???
posted by sushimoon on 07-01-2006
pili pili is een kruid, beetje pittig. vind je tussen de kruiden in de supermarkt
posted by nazima on 30-03-2007
Het ziet er wel lekker uit, ik denk dat het veel lekkerder is met maiskorrels.
posted by sadiye on 07-08-2009
hmmm