Warme Marokkaanse bloemkoolsalade
2013-09-30- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(5 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Dit heb je nodig:
- 1 bloemkool;
- 1 koffielepel komijnpoeder;
- 1 koffielepel paprikapoeder;
- 1 teen knoflook;
- 1 eetlepel tomatenpuree;
- fijngehakte platte peterselie;
- fijngehakte verse koriander;
- peper en zout naar smaak;
- 1 eetlepel olijfolie.
Method
Step 1
Zo maak je het:
Verdeel de bloemkool in roosjes en was ze.
Kook de roosjes in water met wat zout gaar.
Laat ze goed uitlekken.
Doe ze dan weer terug in de pan en voeg er de specerijen, de geperste teen knoflook, de tomatenpuree, de fijngehakte platte peterselie en verse koriander en de olijfolie aan toe.
Plet met een vork de gekookte bloemkoolroosjes en schep alles goed door elkaar.
Verhit dit mengsel nog 5 minuten al omscheppend op laag vuur.
Maak op smaak met peper en zout.
Dien warm op met daarbij lekker vers Marokkaans brood.