Loader

Walnoten gebak met siroop

2009-09-23
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

  • Banoffee taartjes - taartjes met banaan en karamel

    Banoffee Taartjes – taartjes met banaan en karamel

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • *250 gram zachte boter
    *2 eieren
    *3 waterglazen meel
    *1 pakje bakpoeder
    *1 eetlepel suiker
    *1 waterglas gemalen beetje grofgehakte walnoten kan ook met gemalen amandelen half bij half.
    Voor de siroop:
    *3 waterglazen suiker
    *3 waterglazen water
    *sap van een halve citroen

Method

Step 1

Mix alle deegbenodigheden bijelkaar als laatst doe je de gemalen walnoten erdoorheen. Maak 3 ballen van het deeg en laat het 10 minuten rusten.

Leg je bakpapier op een bakblik en maak van de deegbollen lange staven niet te dun gewoon normaal endan snij je ze schuin uit(gewoon zo groot als een koekje)Als je ze nog kleiner wil hebben snij ze dan nog een x doordehelft want ze lopen ook uit.

Dan bedek je de bakblik met bakpapier. Bak ze op 180 C totdat ze beetje goudbruin zijn niet heel donker.

Maak de siroop en doe alle dingen in een pan en laat het koken endan op zacht vuur laat je het nog ong 3 minuutjes koken en laat het lauw worden.

Haal de koekjes uit de oven en doe gelijk de siroop eroverheen zet het dicht met een dienblad en laat het uurtje intrekken.

Doe er geraspte cocosnoot overheen..

Deel dit recept met anderen

Comments (10)

  1. posted by sadiye on 23-09-2009

    hier is het receptje dan πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ moederskindje najelm + gerda πŸ˜›

  2. posted by saartje2009 on 23-09-2009

    Ik ga ze missgien maken in het weekend dan komt me moeder,ik laat je horen.

    Groetjes

  3. posted by sadiye on 23-09-2009

    ja ok succes

  4. posted by PrincessChida on 24-09-2009

    Jij ook altijd met je lekkere recepten pfff kom al aan door er alleen maar naar te kijken hahaha lekker hoor meid!

  5. posted by sadiye on 24-09-2009

    hahahahahahhahahaha πŸ˜€ ja he ik ben gek op zoetigheid πŸ˜›

  6. posted by PrincessChida on 25-09-2009

    Ik ook, erg he! πŸ˜›

  7. posted by PrincessChida on 25-09-2009

    Ik wou dat ik gewoon op je naam kon klikken en al je recepten kon zien zou veel makkelijker zijn! Heb je niet je recepten op forums.marokko.nl ofso staan?

  8. posted by sadiye on 25-09-2009

    ow nee ze staan allemaal hier wil je al mijn recepten zien?

  9. posted by sadiye on 25-09-2009

    dat kan niet denk ik zou dat ook wel willen zien van andere mensen.

  10. posted by najelm on 15-10-2009

    :d dank je wel schatje sadiyeee
    ik ga het zeker nog een keer proberen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.