Waldorf salade
2010-01-09- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(5 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 400 gr kipfilet
1 kippenbouillontablet.
1 kruidenbuiltje voor kippesoep
2 appels
citroensap
1blikje mandarijnen
1 potje selderij-reepjes
1 dl zure room
1 dl mayonaise
1 theelepel mosterd
zout,peper, snufje kerriepoeder.
100 gr gepelde walnoten.
Method
Step 1
De kipfilet in een halve liter water met bouillontablet en kruidenbuiltje een half uur laten koken.
Afkoelen, droogdeppen en in blokjes snijden.De appels schillen en in kleine blokjes snijden omscheppen met citroenap.
Manderijnen en selderijreepjes laten uitlekken.Een sausje maken van de zure room, mayonaise en mosterd.
Op smaak maken met peper, zout en kerriepoeder.Alles ook de walnoten om scheppen.
Deze salade wordt lekkerder als ze een paar uur van tevoren wordt gemaakt, succes en eet smakelijk.