Loader

Waldorf salade

2010-01-09
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Rijst- en tonijnsalade

  • Sinaasappel-spinaziesalade

    Sinaasappel-spinaziesalade

  • Spaanse aardappelsalade

    Spaanse aardappelsalade

  • Turkse komkommer salade

    Turkse komkommer salade

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 400 gr kipfilet
    1 kippenbouillontablet.
    1 kruidenbuiltje voor kippesoep
    2 appels
    citroensap
    1blikje mandarijnen
    1 potje selderij-reepjes
    1 dl zure room
    1 dl mayonaise
    1 theelepel mosterd
    zout,peper, snufje kerriepoeder.
    100 gr gepelde walnoten.

Method

Step 1

De kipfilet in een halve liter water met bouillontablet en kruidenbuiltje een half uur laten koken.

Afkoelen, droogdeppen en in blokjes snijden.De appels schillen en in kleine blokjes snijden omscheppen met citroenap.
Manderijnen en selderijreepjes laten uitlekken.Een sausje maken van de zure room, mayonaise en mosterd.

Op smaak maken met peper, zout en kerriepoeder.Alles ook de walnoten om scheppen.

Deze salade wordt lekkerder als ze een paar uur van tevoren wordt gemaakt, succes en eet smakelijk.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.