Loader

Wafels

2005-10-07
  • Yield: 25
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.2 / 5)

3.2 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • * 500 gr. bloem
    * 225 gr. suiker
    * 2 zakjes vanillesuiker
    * 1 zakje bakpoeder
    * 4 stuks eieren
    * 6 dl. melk
    * 250 gr. boter

Method

Step 1

Zorg dat het wafelijzer goed voorverwarmd is ! smelt de boter, zeef de bloem met bakpoeder in een kom. Voeg suiker en vanillesuiker toe. Doe de boter en eieren bij het bloem/suikermengsel en voeg geleidelijk aan de melk toe. Telkens roeren tot een gladde massa ontstaat.

Verhit een wafelijzer ( Tefal met ruitjes) en vul een soeplepel met het beslag. Verdeel de inhoud van de soeplepel over de twee wafelijzers en doe het deksel dicht. Wacht een minuut en draai het ijzer om . Wacht weer een minuut en draai het ijzer weer terug.

Twee wafels zijn nu klaar.

Doe de volgende portie in de soeplepel en ga zo door totdat je 25 wafels hebt gebakken

Lekker bij de koffie of CHOCOMELK!

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by Shnieula on 07-10-2005

    He tester,

    Kan je de foto op de juiste plaats zetten?
    Dank je wel!

  2. posted by Missy_sebnia on 23-10-2005

    moet je perse een wafelijzer gebruiken is het ook mogelijk om een tostiapparaat te gebruiken ???

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.