Vis tajine in de oven
2005-10-07- Cuisine: Marokkaanse
- Course: Hoofdgerecht
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(4.1 / 5)
13 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee
Ingredients
- - 1 of 2 dorado's
- 10 tomaten (als je 2 dorado's maakt!)
- kasbor
- knoflook
- olijfolie
- komijn
- paprikapoeder
- saffraan
- zout/peper
- citroen
Method
Step 1
Je doe de dorado's in een bak en snij er 3 sneetjes in zodat de kruiden er goed in trekken. Ik marineer altijd een dag van te voren! Dan doe je kasbor snijden en erbij doen en knoflook teentjes stuk of 3 ..komijn erbij paprikapoeder, saffraan zout, peper en een flinke scheut olijfolie! Goed marineren en weg zetten in koelkast!
Dan pak je een ovenschaal doet daar een scheut olijfolie in en dan ga je de tomaten ringen snijden en er in leggen. Dan doe je de kasbor fijn snijden en erbij doen ..ook 3 knoflook teentjes raspen en erbij doen. komijn en saffraan paprikapoeder zout en peper erbij dit goed mengen alles en dan leg je de vissen erop..en knijp een citroen er boven uit...
Zet de oven op 150 gr en laat het een uurtje in de oven.!!
Garneer je ovenschaal met scitroen schijfjes.
posted by Shnieula on 07-10-2005
hmmmm heeerlijk!
posted by sihamkleuter on 07-10-2005
mjammie
posted by soulfa on 08-10-2005
ziet er lekker uit.
posted by miss_rif22 on 08-10-2005
heerlijk is dat zeg
posted by chefkokkin on 08-10-2005
Dit ziet er goed uit!
posted by Nacira on 11-10-2005
zozo, prachtig en lekker, vooral die garnalen hmmmm
posted by jdidiya on 11-11-2005
Het is een recept voor zaterdag avond als je gezin allemaal thuis zijn herlijk
posted by ilyas on 23-12-2008
salam.en hoe maak je die garnalen en deriest/ wat leker zeg bedankt