Loader

Vis tajine in de oven

2005-10-07
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.1 / 5)

4.1 5 13
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

13 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee

Ingredients

  • - 1 of 2 dorado's
    - 10 tomaten (als je 2 dorado's maakt!)
    - kasbor
    - knoflook
    - olijfolie
    - komijn
    - paprikapoeder
    - saffraan
    - zout/peper
    - citroen

Method

Step 1

Je doe de dorado's in een bak en snij er 3 sneetjes in zodat de kruiden er goed in trekken. Ik marineer altijd een dag van te voren! Dan doe je kasbor snijden en erbij doen en knoflook teentjes stuk of 3 ..komijn erbij paprikapoeder, saffraan zout, peper en een flinke scheut olijfolie! Goed marineren en weg zetten in koelkast!

Dan pak je een ovenschaal doet daar een scheut olijfolie in en dan ga je de tomaten ringen snijden en er in leggen. Dan doe je de kasbor fijn snijden en erbij doen ..ook 3 knoflook teentjes raspen en erbij doen. komijn en saffraan paprikapoeder zout en peper erbij dit goed mengen alles en dan leg je de vissen erop..en knijp een citroen er boven uit...

Zet de oven op 150 gr en laat het een uurtje in de oven.!!

Garneer je ovenschaal met scitroen schijfjes.

Deel dit recept met anderen

Comments (8)

  1. posted by Shnieula on 07-10-2005

    hmmmm heeerlijk!

  2. posted by sihamkleuter on 07-10-2005

    mjammie

  3. posted by soulfa on 08-10-2005

    ziet er lekker uit.

  4. posted by miss_rif22 on 08-10-2005

    heerlijk is dat zeg

  5. posted by chefkokkin on 08-10-2005

    Dit ziet er goed uit!

  6. posted by Nacira on 11-10-2005

    zozo, prachtig en lekker, vooral die garnalen hmmmm

  7. posted by jdidiya on 11-11-2005

    Het is een recept voor zaterdag avond als je gezin allemaal thuis zijn herlijk

  8. posted by ilyas on 23-12-2008

    salam.en hoe maak je die garnalen en deriest/ wat leker zeg bedankt

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.