Visloempia’s
2011-04-01- Cuisine: Chinese
- Course: Bijgerecht, Snack, Voorgerecht
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 20m
Average Member Rating
(3 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Verrukkelijke visloempia’s
Ingredients
- - 1 Pak loempia vellen.
- 2 Blikjes tonijn.
- 2 Pakjes roze garnaaltjes.
- 2 Pakjes surimi sticks.
- Een beetje Chinese vermicelli.
- 1 Theelepel zwarte peper.
- Een beetje zout.
- Een beetje fijn gesneden peterselie.
- Een beetje fijn gesneden koriander.
- Een klein beetje water.
- Een klein beetje meel.
Method
Step 1
In handige stappen :
1. Je wast de roze garnaaltjes en laat ze uitlekken.
2. Daarna snijd je de garnaaltjes door de helft. De kleintjes hoeven niet.
3. Je stopt de roze garnaaltjes in een kom.
4. Je snijd de surimisticks in kleine stukjes en stopt ze bij de roze garnaaltjes.
5. Je laat de tonijn uitlekken en stopt ze ook in de kom.
6. Je stopt een beetje chinese vermicelli in warm water en laat het zacht worden.
7. Snijd de chinese vermicelli ook klein en stop ze in de kom.
8. Stop de peterceli, koriander, zout en peper erbij en roer alles door elkaar.
9. Pak een grote stapel Loempiavellen en snijd ze in 3 gelijke repen.
10. Pak een klein kommetje en stop daar een beetje water en meel in, zodat het een papje word.
11. Pak 2 repen Loempiavellen en leg ze met de uiteindes tegen elkaar aan.
12. Maak ze met het papje vast aan elkaar.
13. Doe de vulling op de het begin van de reep en vouw dan driehoekjes.
14. Als je klaar bent met vouwen maak ze dan vast met het papje.
Ik hoop dat het lukt en dat jullie het lekker vinden.
posted by Dalilah on 31-10-2006
Jammer, de foto werkt niet. Hier is de foto.
http://img505.imageshack.us/img505/5043/sgd3.jpg