Vis in de oven
2005-10-17- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(4.5 / 5)
6 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 2 grote vissen (of meer)
- ui
- rode paprika
- groene paprika
- olie
- een beetje zout
- citroen
Method
Step 1
Maak de vissen goed schoon, en marineer ze met de chermoula. Meng de chermoula met citroensap en besmeer de vis .
Doe de ui op de bodem van de ovenschaal en doe dan de paprika en citroen erop en besmeer de groenten ook met chermoula. Doe de vis erop en giet olie over de vis en de groenten.
Dek alles goed toe met aluminiumfolie zodat er geen stoom eruit kan en bak het gaar in de oven. Op ongeveer 200 tot 250 graden in de oven in een uur gaar bakken.
Serveer de vis met de tomatensaus, olijven en schijfjes citroen er bovenop
Chermoula: (knoflook, kezbour, peper, chilipoeder, paprikapoeder, zout, en komijn)
Tomatensaus: 1 kg tomaten, 2 uien, olie en een beetje van chermoula.
posted by MADAME CUISINE on 17-10-2005
lekker!
posted by ceuta on 18-10-2005
mmm ziet er geweldig uit
posted by oemnizar on 18-10-2005
Baraka allahoe fikoem.
Groetjes