Vegatarische loempia’s
2008-10-12- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(3.8 / 5)
11 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 3 preien
3 wortels
1 grote ui
peper, zout
half zakje mihoen
1 takje bosui
Loempiavellen van de toko
Method
Step 1
Raspt de wortel en de ui bij elkaar, en maak de prei zo klein mogelijk.
Laat in die tussen tijd de mihoen zacht worden door het in een bakje met water te zetten en 10 min laten intrekken.
Je kan zelf altijd na keus vlees erbij doen of kip maar deze zijn vegatarisch.
Snijd dan het bosuitje en gooi die als laatst door de groenten. Laat alles even goed bakken tot het klein en zacht is en gooi dan de mihoen erdoor heen en bak alles samen mee. Laat het daarna afkoelen (niet in de koelkast!) en begin met de loempia's. Ik heb geen foto's van hoe je ze moet vouwen maar achterop het loempia pakketje staat het wel uitgelegd.
Maak met meel en water een klein mengseltje om de loempia's dicht te plakken zodat ze niet open gaan bij het bakken.
posted by sisitun on 20-12-2008
ik maak ook heel vaak loempia’s maar dan met kipfilet, geraspte wortels , kouseband fijn gesneden en sptskool. Je kan voor het pakken van de loempia ook koffiemelk gebruiken.
posted by haji123 on 02-01-2012
bakken geen pakken