Loader

Vegatarische loempia’s

2008-10-12
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.8 / 5)

3.8 5 11
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

11 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 3 preien
    3 wortels
    1 grote ui
    peper, zout
    half zakje mihoen
    1 takje bosui
    Loempiavellen van de toko

Method

Step 1

Raspt de wortel en de ui bij elkaar, en maak de prei zo klein mogelijk.

Laat in die tussen tijd de mihoen zacht worden door het in een bakje met water te zetten en 10 min laten intrekken.

Je kan zelf altijd na keus vlees erbij doen of kip maar deze zijn vegatarisch.

Snijd dan het bosuitje en gooi die als laatst door de groenten. Laat alles even goed bakken tot het klein en zacht is en gooi dan de mihoen erdoor heen en bak alles samen mee. Laat het daarna afkoelen (niet in de koelkast!) en begin met de loempia's. Ik heb geen foto's van hoe je ze moet vouwen maar achterop het loempia pakketje staat het wel uitgelegd.

Maak met meel en water een klein mengseltje om de loempia's dicht te plakken zodat ze niet open gaan bij het bakken.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by sisitun on 20-12-2008

    ik maak ook heel vaak loempia’s maar dan met kipfilet, geraspte wortels , kouseband fijn gesneden en sptskool. Je kan voor het pakken van de loempia ook koffiemelk gebruiken.

  2. posted by haji123 on 02-01-2012

    bakken geen pakken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.