Vanille – Kaneel spiralen
2009-12-24- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(5 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Ingrediënten deeg:
60 gram poedersuiker
85 gram boter
1 ei
20 eetlepels bloem
1 eigeel
Mespuntje zout
1 zakje vanillesuiker
Wat melk
Vulling:
1 eiwit
1 eetlepel water
30 gram suiker
1,5 eetlepel kaneel
glazuur van een zakje vanillesuiker, wat kaneel(Niet te veel!), poedersuiker en water (Beetje dik) En laat dit als de koekjes zijn afgekoeld intrekken in de koekjes.
Method
Step 1
Kneed De ingrediënten van het deeg goed door elkaar, als het te waterig is doe je er nog wat bloem bij en als het te droog is doe je er wat melk bij. Maak hier een bol van en rol dit uit op een met bloem bekleed dienblad.
Klopt De ingrediënten voor de vulling stijf en besmeer de platgemaakte deeg hiermee. Rol het geheel dan op en doe het in vershoudfolie voor ongeveer 1 uur in de koelkast.(Als het stevig is) Snij er dan plakjes van en bak ze in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 15 minuutjes, hou ze wel zelf goed in de gaten
geen
posted by vaderliefje on 09-05-2010
waaar blijfft diee ingredienten
posted by oummyounes on 16-11-2010
hallo ,wanneer stuurt u het recept op dank u