Loader

Vanille – Kaneel spiralen

2009-12-24
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Ingrediënten deeg:
    60 gram poedersuiker
    85 gram boter
    1 ei
    20 eetlepels bloem
    1 eigeel
    Mespuntje zout
    1 zakje vanillesuiker
    Wat melk
    Vulling:
    1 eiwit
    1 eetlepel water
    30 gram suiker
    1,5 eetlepel kaneel
    glazuur van een zakje vanillesuiker, wat kaneel(Niet te veel!), poedersuiker en water (Beetje dik) En laat dit als de koekjes zijn afgekoeld intrekken in de koekjes.

Method

Step 1

Kneed De ingrediënten van het deeg goed door elkaar, als het te waterig is doe je er nog wat bloem bij en als het te droog is doe je er wat melk bij. Maak hier een bol van en rol dit uit op een met bloem bekleed dienblad.

Klopt De ingrediënten voor de vulling stijf en besmeer de platgemaakte deeg hiermee. Rol het geheel dan op en doe het in vershoudfolie voor ongeveer 1 uur in de koelkast.(Als het stevig is) Snij er dan plakjes van en bak ze in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 15 minuutjes, hou ze wel zelf goed in de gaten

geen

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by vaderliefje on 09-05-2010

    waaar blijfft diee ingredienten

  2. posted by oummyounes on 16-11-2010

    hallo ,wanneer stuurt u het recept op dank u

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.