Turkse kofte
2006-10-29- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Koftekruiden (te koop bij de turk) (flink wat toevoegen)
paprikapoeder
Peper
Zout (flink wat toevoegen)
Kipkruiden
Klein beetje kerriekruiden
1 ui
Peterselie (niet teveel)
oud brood
1 ei
paneermeel
Method
Step 1
Doe flink wat kruiden in het gehakt. Kneed alles lekker door elkaar. Rasp 1 ui en hak de peterselie en voeg dit toe. Verkruimel oud brood en voeg flink wat toe aan het gehakt. Voeg een klein beetje paneermeel toe en 1 ei. Kneed alles goed door elkaar en maak hier kleine gehaktballetjes van en maak deze dan plat zodat het kleine hamurgers worden.
Doe in een pan flink wat zonnebloemolie zodat de koftes onder komen te staan. Verhit de zonnebloemolie en voeg daarna de koftes toe em frituur deze een paar minuten tot ze gaar zijn...
Lekker bij gebakken aardappels,soep of gewoon tussen Turks of Marokkaans brood…