Turkamisu
2009-02-07- Cuisine: Nederlandse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 10
- Prep Time: 20m
Average Member Rating
(4.3 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- * 2 pakken Turkse chocolade biscuits (petit buerre heten ze bij de turk)
* 400ml Crème fraîche
* 400ml slagroom
* scheutje vanille aroma
* 12 el suiker naar smaak
* 1 reep pure chocolade(naar smaak)
Method
Step 1
Doe de cremefreche, slagroom, vanille aroma, suiker, bij elkaar en klop de ingediënten door elkaar heen. Maar klop het NIET stijf. Zorg dat het een beetje slap blijft anders word je gebak te droog.
Dan pak je een ovenschaal en begin je met één laagje creme en dan een laagje biscuits en dan weer een laagje creme totdat alles op is.
Zorg wel dat je met een laagje creme eindigt. Rasp dan pure chocolade erover.
Zet het dan een dag in de koelkast. En je hebt een heerlijk toetje.
Jullie kunnen me altijd iets vragen.
posted by moenatje on 12-02-2009
lijkt mij erg lekker en makelijk.
posted by nadia78 on 15-02-2009
Is het ook ik maak het standaard 1x in de week. Misschien niet goed voor de lijn maar wel heel lekker en makkelijk.