Loader

Tunesie gegrilde salade

2008-09-30
  • Servings: 1
  • Prep Time: 60m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Ja
  • Dieet

    Ja
  • Gluten

    Ja
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 10 tomaten
    10 vilvil =groene pepers
    6 teentjes knoflook met schil
    3 grote uien zonder schil
    1 eetlepel rashanoud
    1 thee lepel zout
    1 thee lepel zwarte peper
    1 klein flesje olijfolie
    1 klein potje zwarte olijven naar keus

Method

Step 1

Alles groenten wassen uit laten lekken.
De tomaten laat je heel, .
De vilvil laat je ook heel = groene pepers.
De uien laat je ook heel zonder schil.
De knoflook maak je los van elkaar met schil laten.
Daarna leeg je alles op de gril of grilpan net wat je heb.
Daarna leeg je alles op de gril en laat je het garen.
Tot de tomaten zacht worden en ze mogen wel wat zwart worden.
En je moet ze ook meerderen keren om draaien.
Net zo met de vilvil=groene pepers.
Net zo met de uien .
Net zo met de knoflook.
Daarna als alles goed heb gegaart.
Dan doe je alles in zakjes en laat je het weken.
Tot dat de schilen los laten.
Daarna haal je de schilen los van tomaten en .
De vilvil =groene pepers en je haalt de schil van de knoflook.
Daarna doe je alles in de keuken mixer.
En maak je alles fijn niet te fijn het moet geen pure worden, moet iets grof blijven. Daarna doe je de kruidens er door even door roeren.
Olijfolie er door niet teveel moet niet zwemmen in de olie.
Daarna zwarte olijven er boven op en serveren.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.