Tunesie gegrilde salade
2008-09-30- Cuisine: Tunesische
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 60m
Average Member Rating
(5 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Ja -
Dieet
Ja -
Gluten
Ja -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 10 tomaten
10 vilvil =groene pepers
6 teentjes knoflook met schil
3 grote uien zonder schil
1 eetlepel rashanoud
1 thee lepel zout
1 thee lepel zwarte peper
1 klein flesje olijfolie
1 klein potje zwarte olijven naar keus
Method
Step 1
Alles groenten wassen uit laten lekken.
De tomaten laat je heel, .
De vilvil laat je ook heel = groene pepers.
De uien laat je ook heel zonder schil.
De knoflook maak je los van elkaar met schil laten.
Daarna leeg je alles op de gril of grilpan net wat je heb.
Daarna leeg je alles op de gril en laat je het garen.
Tot de tomaten zacht worden en ze mogen wel wat zwart worden.
En je moet ze ook meerderen keren om draaien.
Net zo met de vilvil=groene pepers.
Net zo met de uien .
Net zo met de knoflook.
Daarna als alles goed heb gegaart.
Dan doe je alles in zakjes en laat je het weken.
Tot dat de schilen los laten.
Daarna haal je de schilen los van tomaten en .
De vilvil =groene pepers en je haalt de schil van de knoflook.
Daarna doe je alles in de keuken mixer.
En maak je alles fijn niet te fijn het moet geen pure worden, moet iets grof blijven. Daarna doe je de kruidens er door even door roeren.
Olijfolie er door niet teveel moet niet zwemmen in de olie.
Daarna zwarte olijven er boven op en serveren.