Loader

Tortillavellen gevuld met shoarma

2013-03-15
  • Servings: 4
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Spinazietaart met kip en Turkse kaas

    Spinazietaart met kip en Turkse kaas

  • Turkse komkommer salade

    Turkse komkommer salade

  • Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

    Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

  • Turkse linzensoep

    Turkse linzensoep

  • Hamburgers

    Hamburgers

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  •  
    - pak tortilla vellen
    - Shoarma
    - halve gesnipperd uitje
    - 1 tl shoarmakruiden
    - 1 tl paprikapoeder
    - zout naar smaak

Method

Step 1

Doe een scheutje olie in de pan en bak de shoarma, ui en kruiden bakken. Tijdens het bakken roer je het steeds om tot het gaar is.

Daarna verdeel je het in het midden over de tortillavellen en rol je het op. De uiteinde moet aan de onderkant. Je legt ze dan op de grill die al voorverwarmd is. Leg ze niet tegen elkaar aan omdat ze een beetje uitzetten. Als ze klaar zijn kun je ze door midden snijden, maar dat hoeft niet.

Je kunt het met alles vullen wat je wilt

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.