Loader

Tortilla met groenten

2005-10-09
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 3/4 aardappelen
    - 1 ui
    - champignons
    - m3adnoes (peterselie) 
    - kasboer (koriander)
    - 1 groene paprika
    - 1 rode paprika
    - 3/4 eieren
    - zout
    - peper
    - paprikapoeder
    - gember
    - chilipeper (voor degene die van pittig houden een heel klein beetje)

Method

Step 1

Yallah eerst handen wassen.

Dan schil je de aardappelen en snij je ze in kleine vierkantjes. Intussen verhit je de frituurpan en doe je de aardappelvierkantjes erin. Eenmaal gekookt, laat je de olie ervan af druppelen.

Intussen verhit je een scheutje olie in een pannetje en doe je de klei gesneden champignons, paprika, ui erin en voeg je alle kruiden toe die ik hierboven heb beschreven.

Als het allemaal gebakken is dan voeg je de aardappelen en de groenten samen en dan de kosbar (peterselie)  en m3adnoes (koriander) erbij en dan de eieren erbij. Alles goed roeren en dan een pan verhitten met een scheutje olie (wel van die goede pannen, ik heb een Le Chef pannetje waarin ik het altijd maak) en dan alles erin gieten en op hoog vuur laten bakken voor een paar minuten. Om de andere zijde ook te laten bakken heb je een andere pan nodig waarin je het moet omdraaien en dan weer een paar minuten laten koken. Wel goed omdraaien en niet net als mij doen, de tortilla ipv op de bord op de grond laten vallen!!!!!

En klaar was Kees!!!!

Ik maak tortilla altijd als ik vis ga bakken. En dan maak ik zelf een tomaten saus met rode/groene paprika. ook snij ik courgette in parten en bak ik heteven in olie. Heerlijk!!!

Deel dit recept met anderen

Comments (3)

  1. posted by jolinde on 19-10-2005

    lekker , zal hem maken inchallah : dank je oembibi

  2. posted by sami on 23-12-2005

    ik heb het gemaakt het was lekkerrrrrr echt lekkerrrrrrrr.

  3. posted by latifa2727 on 05-01-2011

    ik heb m vandaag gemaakt en hij was inderdaad hmmmmm lekker!!!

    keep up the good work!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.