Loader

Tonijn flappen

2008-10-09
  • Servings: 1
  • Prep Time: 15m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.7 / 5)

4.7 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

    Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

  • Spaghetti-tortilla (pizza)

    Spaghetti-tortilla (pizza)

  • Maakouda

    Maakouda

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • wat nodig 2 bikjes tonijn
    wat sambal naar smaak
    en wat olijven
    1 pakje bladerdeeg

Method

Step 1

Doe de tonijn in een kom en maak het fijn met een vork.
snij de olijven in stukjes of plakjes en doe die erbij in de kom.
voeg er sambal aan toe en roeren maar.
en dan vul je de bladerdeeg er mee en vouw je het als een appelflap.
even in de oven tot de bladerdeeg gaar is .
en dan smullen maar.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.