Loader

Tonijn broodjes

2012-07-28
  • Yield: 10
  • Servings: 10
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 12
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

12 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Huisjes van ontbijtkoek

    Huisjes van ontbijtkoek

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Lekker en makkelijk Tonijn broodjes voor tijdens de ramadan.

Ingredients

  • 10 plakjes bladerdeeg
    10  groene olijven  zonder pit,
    1 rode paprika
    5 champignons
    1 blikje tonijn in olie.

Method

Step 1

Tonijn uit het blikje halen en los kruimelen olijven in ringetjes snijden, champignons klein snijden en paprika ook.

Alles door elkaar mengen doe er wat citroensap over. alles gaat rauw op het deeg want in de over bakt alles gaar.

Je vouwt het deeg dicht wat je zelf mooi vindt, afstrijken met ei met ei en bestrooien met maanzaad. Doe het 30 min in de oven.

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by meryam24 on 29-07-2012

    Sallam Amina, ramadan moubarak said. Ik ga insha-Allah jou tonijnbroodje proberen. ziet erg lekr uit, maar voor k t gaat uit proberen wil ik weten wat voor tonijn je ervoor gebruikt? normale of in tomatensaus?

  2. posted by chidaa on 30-07-2012

    Is er nog verschil met welke bladerdeeg je moet gebruiken???

  3. posted by fatihaoemromaisae on 30-07-2012

    Hey sallaam Amina, ik heb gisteren die tonijn broodjes geprobeer, en ze waren echt heel goed gelukt. Deze blader deeg hapje is zo handig, omdat alles rauw erin gaat en heel snel gemaakt. Ik vind em toppie!! SOEKRAN VOOR HET DELEN.

  4. posted by sandra on 09-08-2012

    Sallam Amina,

    ik heb ze gemaakt ze zijn echt lekker en makkelijk!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.