Tonijn broodjes
2012-07-28- Cuisine: Nederlandse
- Course: Bijgerecht, Snack
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Yield: 10
- Servings: 10
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(4.2 / 5)
12 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Lekker en makkelijk Tonijn broodjes voor tijdens de ramadan.
Ingredients
- 10 plakjes bladerdeeg
10 groene olijven zonder pit,
1 rode paprika
5 champignons
1 blikje tonijn in olie.
Method
Step 1
Tonijn uit het blikje halen en los kruimelen olijven in ringetjes snijden, champignons klein snijden en paprika ook.
Alles door elkaar mengen doe er wat citroensap over. alles gaat rauw op het deeg want in de over bakt alles gaar.
Je vouwt het deeg dicht wat je zelf mooi vindt, afstrijken met ei met ei en bestrooien met maanzaad. Doe het 30 min in de oven.
posted by meryam24 on 29-07-2012
Sallam Amina, ramadan moubarak said. Ik ga insha-Allah jou tonijnbroodje proberen. ziet erg lekr uit, maar voor k t gaat uit proberen wil ik weten wat voor tonijn je ervoor gebruikt? normale of in tomatensaus?
posted by chidaa on 30-07-2012
Is er nog verschil met welke bladerdeeg je moet gebruiken???
posted by fatihaoemromaisae on 30-07-2012
Hey sallaam Amina, ik heb gisteren die tonijn broodjes geprobeer, en ze waren echt heel goed gelukt. Deze blader deeg hapje is zo handig, omdat alles rauw erin gaat en heel snel gemaakt. Ik vind em toppie!! SOEKRAN VOOR HET DELEN.
posted by sandra on 09-08-2012
Sallam Amina,
ik heb ze gemaakt ze zijn echt lekker en makkelijk!!!