Tomatensoep met kikkererwten
2005-10-05- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 4
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(3 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 2 preien (à 75 g)
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 pak Soup it! tomaat (basissoep voor 1 liter)
- 1 blik kikkererwten (400 g)
- 1/2 zakje verse peterselie (à 30 g)
Method
Step 1
Prei schoonmaken, in ringen snijden en wassen. Knoflook pellen en snipperen. In soeppan olie verhitten en prei en knoflook ca. 3 minuten fruiten.
Soepbasis toevoegen en aan de kook brengen. Intussen kikkererwten laten uitlekken.
Erwten door soep roeren en goed doorwarmen. Peterselie fijnknippen.
Soep in vier borden scheppen en bestrooien met peterselie.
Serveren met stokbrood.
posted by miss france on 11-10-2005
ik zie spek… dat eten wij niet hoor hihi