Loader

Tomatensoep met kikkererwten

2005-10-05
  • Servings: 4
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Turkse linzensoep

    Turkse linzensoep

  • Marokkaanse dikke groentensoep met kip

    Marokkaanse dikke groentensoep met kip

  • Algerijnse chorba met gehaktballetjes en kip

    Algerijnse chorba met gehaktballetjes en kip

  • Pittige vissoep met tomaten

    Pittige vissoep met tomaten, kikkererwten en couscous

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 2 preien (à 75 g)
    - 2 teentjes knoflook
    - 2 eetlepels olijfolie
    - 1 pak Soup it! tomaat (basissoep voor 1 liter)
    - 1 blik kikkererwten (400 g)
    - 1/2 zakje verse peterselie (à 30 g)

Method

Step 1

Prei schoonmaken, in ringen snijden en wassen. Knoflook pellen en snipperen. In soeppan olie verhitten en prei en knoflook ca. 3 minuten fruiten.

Soepbasis toevoegen en aan de kook brengen. Intussen kikkererwten laten uitlekken.

Erwten door soep roeren en goed doorwarmen. Peterselie fijnknippen.

Soep in vier borden scheppen en bestrooien met peterselie.

Serveren met stokbrood.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by miss france on 11-10-2005

    ik zie spek… dat eten wij niet hoor hihi

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.