Tchichasoep – dchichasoep
2013-03-25- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 4
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(4.5 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - wat vlees in stukjes
- een wortel
- een ui
- 2 seldertakken
- bosje kosbar
- bouillonblokje
- 1 lepel tomatenpuree
- 150 gr tchicha
- peper
- zout
- snufje saffraan
- snufje komijn
- snufje gember
- olijfolie
Method
Step 1
Je snijd de groenten in stukken en doet deze samen met de olijfolie en kruiden in een kookpot, ff laten aanbakken en daarna giet je er kokend water bij. Laat de groenten garen en als ze gaar zijn mix je ze fijn met een staafmixer.
Doe nu je vlees erbij en laat deze ook gaar worden op een zacht vuur, was je tchicha en laat dit uitlekken, voeg deze toe n laat het gaar worden ( wordt dikker) en na een halfuurtje op een zacht vuur is het klaar!