Loader

Tajine met lamslever

2005-10-10
  • Servings: 2 / 4
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Tajine met lamslever, echt een aanrader! ook voor mensen die niet echt van lever houden zou dit recept verbazen!!! hoofdgerecht voor 2, voorgerecht voor 4 personen

Ingredients

  • - 500 gr lamslever in blokjes gesneden
    - 1 volle theelepel tomatenpuree
    - 1 fijngehakte tomaat
    - 1 fijngesneden ui
    - 2 geraspte knoflookteentjes
    - 1 volle tl komijnpoeder
    - halve tl paprikapoeder
    - 2 fijngehakte stengels koriander
    - 2 fijngehakte stengels gladde peterselie (ma3dnous)
    - halve thee glas olie
    - zout en peper

Method

Step 1

Lamslever, tomatenpuree, tomaat, ui, knoflook, komijn, paprikapoeder, koriander, peterselie, olie, zout en peper in de tajine.

Laat het op een zacht vuur koken zo'n 30 minuten (hangt af van de grote van de blokjes dus regelmatig controleren of het gaar is).

Serveer in de tajine.

Lekker met Marokkaans of Turks brood en met een salade.

Echt een aanrader! ook voor mensen die niet echt van lever houden zou dit recept verbazen!!! hoofdgerecht voor 2 ,voorgerecht voor 4 personen

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.