Tajine keftas aux olives
2010-04-01- Cuisine: Algerijnse, Marokkaanse
- Course: Hoofdgerecht
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 60m
Average Member Rating
(2.7 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 250gram groene olijven zonder pit
400gram gehakt
1grote ui klein gesneden
1th lepel rassel hanout
1eetl tomatenpuree
peper en zout naar smaak
1klein bosje koriander gesneden
2teen knoflook geperst
2eetl olie water
Method
Step 1
Olijven 5 minuten koken in schoon water.in braadpan olie verhitten. De uien zacht bakken, koriander, tomatenpuree, en een glas water toevoegen.
Zout, peper, kaneel en olijven er bij en half uurtje laten stoven. Onder tussen gehakt vermengen met knoflook zout en peper, hier kleine balletjes van draaien.
Gehaktballetjes bij de saus doen eventueel nog wat water erbij doen. Dit alles samen nog een halfuur laten stoven.
posted by Gadiva on 21-08-2011
Dit ga ik uitproberen inshallah