Loader

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

2005-10-05
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - kipfilet
    - 500 gr. champignons
    - 2 grote uien
    - tagiatelle (pasta)
    - creme fraische
    - geraspte kaas
    - citroen
    - peterselie
    - boter
    - olijfolie
    - kipkruiden en event. andere kruiden
    - knoflook

Method

Step 1

Was en snijd de kipfilet in reepjes of blokjes. Maak een sausje van olijfolie, citroensap, kipkruiden/andere kruiden, citroensap, knoflook (geperst)en ui in blokjes.

De kip laten marineren in dit sausje. Schijfjes champignons met klontje boter in een pan, crème fraische en kaas erbij.

Even laten koken en dan zout en peper naar smaak toevoegen. Niet vergeten af en toe te roeren! Tagiatelle in een pan met water laten koken en i.p.v zout kan je boullion gebruiken, dit geeft een extra smaakje aan de pasta.

Olijfolie in een wok, kip erin, peterselie erbij en eventueel kruiden. Als alles gaar is, serveer je alles op een aparte bord. 

Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ook lekker Je kan ook groene of zwarte tagiatelle gebruiken dat is ook gezonder. Eet smakelijk!!

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by Nacira on 22-11-2005

    Heb foto toegevoegd.

  2. posted by sami on 23-12-2005

    dat lijkt mij zo lekker.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.