Tagliatelle met basilicum, tomaten en olijven
2005-11-14- Cuisine: Italiaanse
- Skill Level: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
- Yield: 3 personen
Average Member Rating
(5 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Voor 3 personen:
300 gr tagliatelle bicolore (of gewone)
100 gr geraspte kaas
Handje zwarte olijven zonder pit
1 grote vleestomaat
300 gr kipfilet
2 el gedroogde basilicum
2 teentjes knoflook
Scheutje (olijf)olie
Zout en peper
Method
Step 1
Bak de kipfilets met zout en peper goudbruin en gaar.
Kook de tagliatelle volgens de verpakking.
Meng olie, basilicum, knoflook en een snufje zout tot een mooi papje. Als de tagliatelle gaar is dit papje erdoor roeren en ook de helft van de geraspte kaas erbij. Laat dit lekker smelten op een warmhoudplaatje.
Snijd de olijven in hele kleine stukjes.
Ontvel de tomaat en snijd deze ook in ministukjes.
Serveer de tagliatelle met de kipfilet en strooi over de tagliatelle de stukjes olijf, tomaat en de rest van de geraspte kaas.